Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. június 13. 21:02 | Szerző/forrás: keol.hu

Vállalkozz digitálisan! Projekt konferenciát és informatikai kiállítást rendez a kamara

Vállalkozz digitálisan! Projekt konferenciát és informatikai kiállítást rendez a kamara
Csütörtökön (június 16-án) szakmai kiállítással egybekötött konferenciát rendez a vállalkozások informatikai fejlesztésének témakörében a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Szerdáig lehet jelentkezni a konferenciára.

Engedje meg, hogy ezúton meghívjuk a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaraáltal megrendezésre kerülő Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan!projekt konferenciával és informatikai kiállítással egybekötött információs napjára.  

A rendezvény lehetőséget teremt a megyei mikro-, kis- és középvállalkozásoknak arra, hogy elsajátítsák a naprakész üzleti infokommunikációs technológiákat (IKT), megismerkedhessenek a munkájukhoz szükséges informatikai eszközökkel, amelyekkel felzárkózhatnak az elektronikus gazdaságba. 

A hazai kkv-k jelentős lemaradásban vannak a digitális eszközök használatában európai versenytársaikkal szemben. A projekt célja, hogy olyan szemléletformáló tevékenységet végezzen, amelynek eredményeként a kkv-k megszabadulnak az infokommunikációs eszközökkel szembeni fenntartásaiktól, meggyőződhetnek arról, hogy a vállalkozás életében a korszerű eszközök bevezetése a gazdaságosabb működést szolgálja, és ezáltal ledolgozzák a digitalizáció területén lévő esetleges hátrányukat, fokozzák versenyképességüket. Továbbá segítséget kapjanak ahhoz, hogy milyen pályázati forrásokbevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.

A rendezvény helyszíne: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 6000 Kecskemét, Árpád körút 4.

Időpontja: 2016. június 16., csütörtök, 9.00 óra

Regisztráció: 9:00 órától

Kiállítás látogatható: 9:00 órától

Első előadás kezdete: 9:30 órától

Vegyen részt Ön is a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! projekt információs napján!

A rendezvény díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, minél hamarabb regisztráljon, mivel a helyszín befogadóképességének elérésekor a regisztráció lezárul! 

IDE kattintva megtekinthetik a részletes programot és kitölthetik a jelentkezési lapot.

Kövessen minket a Facebookon is!