Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. június 13. 21:09 | Szerző/forrás: keol.hu

Novák Katalin kihívta Kecskemét polgármesterét

Novák Katalin kihívta Kecskemét polgármesterét
Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár egy kihívás-sorozatot indított el hétfőn a facebookon. Kihívta többek között Kecskemét polgármesterét, Szemereyné Pataki Klaudia asszonyt is, aki elfogadta az önkéntes tevékenység elvégzésére szóló kihívást.

Ezt írta Novák Katalin a facebook oldalán:

"Önkénteskedni jó! Szabadnapomon önkéntesekkel közösen a Down Alapítvány egyik átmeneti otthonába látogattunk, ahol padokat és udvari épületeket csiszoltunk és festettünk le, megszépítve az ott lakók környezetét. Az eseményen egy kihívás-sorozatot indítottam el, amelyben dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár asszonyt, Kecskemét polgármesterét, Szemereyné Pataki Klaudia asszonyt és az Animal Cannibals együttest hívtam ki önkéntes tevékenység elvégzésére. Bízom benne, hogy felkérésem elfogadásával hamarosan ők is hasonló akciókban vesznek részt, és folytatva a láncot, kihívnak, felkérnek majd másokat is. Aki kedvet kapott az önkénteskedéshez, annak bátran ajánlom az onkentes.gov.huweboldalt, ahol minden lehetőségről tájékoztatást talál."

Olvasóink ITT találják a kihívásról szóló videót!

Szemereyné Pataki Klaudia pedig azt válaszolta - szintén a facebookon:

"Tisztelt Novák Katalin Államtitkár Asszony! Köszönöm a megtisztelő felkérést. Természetesen vállalom és részt veszek a kihívásban. Női politikusként kiemelten fontos számomra a társadalmi felelősségvállalás, annak erősítése, és vallom, hogy ennek egyik leghatékonyabb formája a személyesen végzett önkéntes munka."

Kövessen minket a Facebookon is!