Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. június 18. 22:05

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból

Képgaléria
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Jeney Gábor plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Júniusban minden este fél 6-kor Jézus Szíve litánia van templomunkban.

Június 22-én, szerdán kezdődik a Barackpálinka- és Borfesztivál; 15:45 órakor a Szent Miklós templomban szentmise keretében áldják meg a közreműködőket, 16:30-kor pedig templomunkban a Barackos Madonna oltárnál a gyümölcstermesztők fohásza hangzik el a jó termésért.

Június 23-án, csütörtökön a 8 órás szentmise után Szentségimádás lesz templomunkban.

Július 3-án, vasárnap délután 4 órakor lesz a Mária-kápolna búcsúja. Az ünnepi szentmisét Menyhárt Sándor ezüstmisés atya fogja tartani.

Hittanos napközis táborra lehet jelentkezni a plébánián, melynek időpontja: augusztus 22-26. Részvételi díj 3.000.- Ft.

A Piarista Általános Iskola tanári állást hirdet matematika, technika, informatika, valamint magyar szakra, emellett gyógypedagógust vagy tanító-fejlesztő pedagógust keres. Részletek az iskola honlapján és az egyhaziallas.hu oldalon.

A Lelki Elsősegély Telefonszolgálat munkatársakat keres. Részletek a plakátokon.

100 éve született Marosi Izidor püspök atya, egykori plébánosunk. A püspök atyáról szóló emlékkönyv 1000 Ft-os áron kapható a sekrestyében és a plébánia irodájában.

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház