Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. június 30. 22:07 | Szerző/forrás: keol.hu

Kárpátaljai üzleti lehetőségekről tartottak vállalkozói fórumot a kamarában

Képgaléria
Kárpátaljai üzleti lehetőségekről tartottak vállalkozói fórumot a kamarában
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata képviselői csütörtökön este fogadták a kamarában a kárpátaljai Técső Járás delegációját.

A fogadást Vállalkozói Fórummal kapcsolták össze. Ahol lehetőséget teremtettek a vállalkozásoknak arra, hogy naprakész információt kapjanak a magyar-ukrán üzleti kapcsolatok alakulásáról és megismerkedhessenek új üzleti partnerkapcsolatok lehetőségeivel is.

Kárpátalja delegációjában ugyanis vállalkozások képviselői is jelen voltak az alábbi területekről: vadon termő bogyó és gomba, fenyő fűrészáru, műtrágya, és fagyasztott marhahús. A kárpátaljai delegáció nem titkolt szándéka, hogy befektetőket keresnek egészségügyi, diagnosztika és labor, valamint termálfürdő létesítéséhez.

A Kárpátalja delegáció tagjai voltak: Demjancsuk Vaszil, Polazsinec Mihály, Pohar Viktor, Makuszij Bogdan, Gudak Vaszil és Szava József.

A kamarát Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Kecskemét alpolgármestere, valamint Nyerges Tibor, a kamara gazdaságfejlesztési vezetője és Kárpátiné Becsi Gabriella, Külügyi és Külkereskedelmi vezető képviselték. Kecskemét városvezetése részéről Lévai Jánosné és Pászti András önkormányzati képviselők voltak jelen.

A tárgyalásokon a kecskeméti vállakozók közül többek között ott voltak Molnár Ferenc (Molnár Fatelep), Herczeg Antal (Herczeg és Társa Kft.), Somosné Dr. Nagy Adrienn (Pilze-Nagy Kft.), Deutschné Sipos Irén (Hotel Uno) és Dobos Zoltán (Exim Bank).

Kövessen minket a Facebookon is!