Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 5. 21:56 | Szerző/forrás: police.hu

Fesztiválbérletet is lopott

Fesztiválbérletet is lopott
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének magalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Z. 37 éves kecskeméti lakos ellen. A gyanúsított két irodába, illetve egy lakásba is bement, ahonnan egy pénzkazettát, egy pólót és egy pénztárcát vitt el.

A férfi a gyanú szerint 2016. április 15-én kora délután Kecskeméten bement két cég Csányi János körúti telephelyén lévő nyitott irodájába, ahonnan ellopott egy pénzkazettát, illetve egy munkavédelmi pólót. A tárolóban készpénz, valamint egy fesztiválbérlet volt. Három héttel később egy Nagykőrösi utcai lakásból egy pénztárcát lopott el, benne készpénzzel, bankkártyával és személyes okmányokkal.

A nyomozók beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves kecskeméti K. Z.-t, aki 2016. július 1-jén délelőtt feladta magát a rendőrségen. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a nyomozási bíró 2016. július 4-én elrendelt.

Kövessen minket a Facebookon is!