Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 6. 22:06 | Szerző/forrás: keol.hu

Két balesethez és egy tűzesethez vonultak a lánglovagok Bács-Kiskunban

Két balesethez és egy tűzesethez vonultak a lánglovagok Bács-Kiskunban
Alaposan próbára tették a lánglovagokat Bács-Kiskun megyében kedden este. Két balesethez és egy tűzesethez is vonulniuk kellett. (A fotó illusztráció)

Kedden este 8 óra körül összeütközött két személyautó a Kecskemétről Méntelekre vezető 5202-es úton, a megyeszékhely határában. A balesethez percek alatt kiérkeztek a kecskeméti hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó berendezés segítségével megkezdték az egyik járműbe beszorult sérült kiszabadítását. A baleset során három ember sérült meg. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Nem sokkal később összeütközött két személyautó Bácsalmáson, a József Attila utca és a Gróf Széchenyi István utca kereszteződésében. A karambol következtében az egyik jármű felborult. A balesethez percek alatt kiérkeztek a város önkormányzati tűzoltói, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A baleset során egy ember sérült meg.

Tíz óra körül kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül kétszáz négyzetméter alapterületű gabonatároló Kiskunhalas külterületén. A tűzhöz a kiskunhalasi és a kiskőrösi hivatásos tűzoltókat, valamint a ruzsai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóegységét riasztották, akik közös erővel, két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Kövessen minket a Facebookon is!