Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 11. 22:02 | Szerző/forrás: police.hu

Lezárt akta: Idős nénit bántalmazott

Képgaléria
Lezárt akta: Idős nénit bántalmazott
Ismeretlen elkövető 2016. március 14-e reggelére betört egy 86 éves kecskeméti néni házába. A szépkorú a szokatlan hangokra felébredt és megzavarta a tettest, aki fellökte és bántalmazta őt. A férfi élelmiszereket és egyéb használati tárgyakat lopott el, majd megpróbálta tovább értékesíteni azokat. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Roland 21 éves helyi lakossal szemben.

Ismeretlen elkövető 2016. március 14-e reggelére betört egy 86 éves kecskeméti néni házába. A szépkorú a szokatlan hangokra felébredt és megzavarta a tettest, aki fellökte és bántalmazta őt. A férfi élelmiszereket és egyéb használati tárgyakat lopott el, majd megpróbálta tovább értékesíteni azokat.

A nyomozók a beszerzett információk alapján 5 napon belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd elfogatóparancs kibocsátását követően elfogták.

Az egyenruhások előállítását követően - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki K. Rolandot és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság 2016. március 21-én elrendelt.

A rendőrök az eljárást a napokban befejezték, a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Kecskeméti Járási Ügyészségnek. 

Kövessen minket a Facebookon is!