Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 15. 20:52 | Szerző/forrás: keol.hu

Eltörte az élettársa arccsontját – vádat emeltek a kecskeméti férfi ellen

Eltörte az élettársa arccsontját – vádat emeltek a kecskeméti férfi ellen
A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy 30 éves kecskeméti férfi ellen, aki 2016. január 2-án Ágasegyházán szóváltás után betörte élettársa házánál a bejárati ajtó üvegét, majd az élettársát súlyosan bántalmazta.

A 30 éves vádlott 2015. év közepén lett a sértett nő élettársa, ettől kezdve együtt éltek a sértett és édesanyja közös tulajdonában lévő ágasegyházi házban.

2016. január 2-án a vádlott és a sértett többször szóváltásba keveredtek, a sértett fel is szólította többször a vádlottat, hogy távozzon, de erre a vádlott nem volt hajlandó. Végül 15 óra körül, a második rendőri intézkedés után távozott a férfi.

Mintegy 2 óra múlva azonban visszament a házhoz és átugrott a kerítésen. A sértett ezt látva bezárta a bejárati ajtót, de a férfi betörte az ajtó kitekintő üvegét. A lyukon keresztül ki akarta nyitni, de nem sikerült, ezért nagy erővel berúgta az ajtót.

A lakásba érve az élettársát a szőnyegre nyomta és fojtogatni kezdte. Rá is térdelt a nő mellkasára és - miközben bal kézzel a sértett nyakát tovább szorította - jobb ököllel többször megütötte élettársa arcát. Eközben azzal is fenyegetőzött, hogy megöli a sértettet. Végül mintegy 7-8 perces bántalmazás után önként távozott a lakásból.

A sértett a bántalmazás miatt 8 napon túl gyógyuló arccsonttörést és a bal kéz ujjainak zúzódását szenvedte el. A bejárati ajtóban a vádlott szándékosan 55 ezer forint kárt okozott, élettársa emiatt is kérte a megbüntetését.

A vádlott jelenleg szabadlábon védekezik, őt az ügyészség súlyos testi sértés bűntettén kívül rongálás vétségével is vádolja. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog majd dönteni.

Kövessen minket a Facebookon is!