Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 16. 11:21

Ebédadomány az Elektro Centertől

Képgaléria
Ebédadomány az Elektro Centertől
Szombaton aligha mondhatták el a kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központ nehézsorsú gondozottai, hogy ez vagy az emelte a nap fényét, mert nem is látták ama bizonyos égitestet, nemhogy a fényét. Csúf időjárás köszöntötte tehát azt a közel száz rászoruló embert (is), aki szociális helyzetéből adódóan „ebéd ügyben” kénytelen volt ma a Wojtyla népkonyha segítségét kérni. Az intézmény munkatársai azonban nem ijedtek meg a „kihívástól”, hiszen tíz esztendő alatt bőven volt idejük megszokni, hogy az év 365 napján, így szombaton és vasárnap is a szegények rendelkezésére állnak, akik önerejükből nem tudják megoldani saját élelmezésüket. Ma a K.E.K. Kft, ismertebb nevén az ELEKTRO CENTER villamossági szaküzlet tulajdonosa, Németh László segített a népkonyha elesettjein. Az étel elkészítése – rakott burgonya kolbásszal, hozzá kenyér és sütemény – az Ízfaktor Kft. konyhafőnökének érdeme, a porciózás és felszolgálás pedig Mezei Attila mesterszakácsé, aki saját szabadidejében „hajtotta végre” e nemes cselekedetet. (Fotók: Mátyus István)

Az ELEKTRO CENTER-ről

A villamossági alkatrészek kereskedelmére és az ezzel összefüggő műszaki tanácsadásra szakosodott Elektro Center villamosságtechnikai szaküzlet immár több mint egy évtizede kíván megfelelni a korszerű ipari, irodai és lakásvilágítással, illetve épületvillamossággal kapcsolatos szakmai követelményeknek. A megrendelő oldal igényeit is alaposan ismerő, kitűnően képzett szakembereket foglalkoztató vállalkozás az értékarányos árakon kínált villanyszerelési anyagok teljes választékával nemcsak legnagyobb közületi partnerei, hanem a villanyszereléssel foglalkozó szakemberek, illetve a lakosság részére is rendelkezésre áll Kecskeméten, a Matkói út 16. szám alatt.

Forgalmazott termékek:

Alu- és rézhuzalok, kábelek, földkábelek, mágneskapcsolók, hőkioldók, ventilátorok, zománchuzalok, jelzőkábelek, alutokozatok, nyomógombok, védőcsövek, csatornák, dugaljak, kapcsolók, villanymotorok, izzók, lámpatestek, fénycsövek, elosztó szekrények, darumotorok.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház