Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. július 18. 23:07 | Szerző/forrás: keol.hu

Pénteken kezdődnek a Csalánosi Zenei és Kulturális Hetek

Pénteken kezdődnek a Csalánosi Zenei és Kulturális Hetek
Július 22-én, pénteken kezdődik a kecskeméti nyár leghosszabb szabadtéri programsorozata, a Csalánosi Zenei és Kulturális Hetek, a Csalánosi Parkerdőben. A 4 hétvége és 3 hét alatt számos zenei, sport és kulturális programon vehetnek majd részt az odalátogatók egész augusztus 13-ig. (Fotó: augusztus 6-7-én lesz a II. Kecskemét Szépe Választás)

A szervezők, a Kecskemét Város Kultúrájáért Egyesület tájékoztatása szerint lesz „Állati szombat" (07.23.) kutyakiállítással, a Mozdulj Kecskemét!-en (07.30-31.) pedig bemutatók, versenyek és nagy nyeremények várják a vendégeket. A „Szépség és Harmónia" hétvégén (08.06-07.) megtudhatjuk majd a II. Kecskemét Szépe választáson ki a legszebb gyermek, tini és felnőtt hölgy. 

Az utolsó 4 napon, a KÉZ Fesztiválon (08.10-13.) az élő zene szerelmeseié lesz a nagy tisztás, ahol közel 50 zenekar több mint 60 óra zenei élményben részesíti majd a közönséget. 

A hétvégi estéken koncertek (köztük például Pajor Tamás 07.24., Lelle 08.07.) és éjszakai zenei programok (Karaoke est, az Első erdős buli extrákkal, Retró est) kapnak helyet.

A rendezvények mindegyike ingyenes látogatható. Kivéve a KÉZ Fesztivál, ahol jelképes, 500 FT/nap a támogatói hozzájárulás.

A hétköznapok sem fognak unalmasan telni, más-más stílusban zenei estek lesznek a 200 négyzetméteres, mediterrán jellegűen kialakított rendezvény sátor alatt.

A területen büfé és a kulturált időtöltést és szórakozást biztosító egységek működnek majd. Várnak a szervezők mindenkit, kicsit és nagyot, fiatalt és időset, egyedülállót és családokat!

A részletes programot megtalálják a rendezvény facebook oldalán:www.facebook.com/csalkulthetek/, valamint a II. Kecskemét Szépe Választás facebook oldalon.

Kövessen minket a Facebookon is!