Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. augusztus 16. 10:27 | Szerző/forrás: keol.hu

Vascsővel verekedtek Kecskemét városközpontjában

Vascsővel verekedtek Kecskemét városközpontjában
Iszonyatos verekedés zajlott Kecskemét városközpontjában szombat éjjel, amiről az esetről tudósító baon.hu szerint a rendőrség vasárnap 14 órakor hivatalosan még semmit sem tudott. Vascsővel estek egy baráti társaságnak a Petőfi Sándor utcában a támadók. (A fotó illusztráció)

baon.hu számolt be arról, hogy szombaton, éjfél után arra lett figyelmes valaki, hogy a Petőfi Sándor utcai buszmegálló mellett két társaság összeverekedett. A hírportál informátora szerint „az eset kapcsán rendőrök is ki kérdeztek három személyt".
Ugyanakkor - mint baon.hu írta - a rendőrök nem intézkedtek, nem érkezett hozzájuk bejelentés, feljelentés.

A megkeresésében foglaltakról a rendőrségnek nincs tudomása - közölte a hírportállal Benedek Dávid, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Így további információkat sem tudott közölni az olvasó által jelzett verekedésről.

Hétfőn reggel viszont már arról tudósított a ban.hu, hogy „a Kecskeméti Rendőrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el az ügyben." Amelyről a verekedés egyik sértettje azt mondta, hogy vascsővel verték őket a támadók, majd a barátját be kellett vinni a kórházba, ketten pedig sokkos állapotban mentek haza.

Információink szerint a verekedés miatt hétfőn a TV2 operatőrét Kecskemétre küldték, hogy tudósítson a bűncselekményről. Amelyről a rendőrség honlapján, a police.hu oldalon hétfőn délelőtt még egyetlen sor sem jelent meg.

 

Kövessen minket a Facebookon is!