Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. szeptember 8. 20:08 | Szerző/forrás: keol.hu

Programdömping lesz Kecskeméten szombaton

Programdömping lesz Kecskeméten szombaton
Most szombaton (szeptember 10-én) nehezen tudnak majd a gazdag programsorozatból választani a kecskemétiek. A legígéretesebb programok közül válogatott a keol.hu.

Kecskemét főterére települ a Richter Egészségváros. A Richter Egészségváros programsorozat célja, hogy minél többen tegyenek egy-egy lépést saját egészségük megőrzése és fenntartása érdekében. Az egészségügyi rendezvényen a kecskeméti lakosoknak lehetőségük lesz egy nap alatt több, sokszor nehezen elérhető vizsgálaton, tanácsadáson ingyenesen részt venni: szív- és érrendszeri megbetegedések, neuropátia szűrés cukorbetegeknek, érszűkület vizsgálat, prosztata (PSA) szűrés, csontsűrűségmérés, koleszterinszint- és vérnyomásmérés, asztmaszűrés, illetve bőr- és körömgomba szűrés. A fájdalomcsillapítás, memóriazavar, szorongás és depresszió, nőgyógyászati szaktanácsadás mellett mell-önvizsgálat tanácsadás is elérhető a tanácsadó sátrak sorában. Az érdeklődő lakosok a szűrővizsgálatokhoz kapcsolódó témákban hallhatnak előadásokat egész nap a Bács-Kiskun Megyei Kórház szakembereitől.

Kadafalván 10 órakor kezdődik a Kadafalvi Falu- és Szüreti Nap.

Hetényegyházán szeptember 10-én rendezik meg a Hetényegyháza Napja - helyi érték fesztivált, a Hetényegyházi Közösségi Házban (6044 Hetényegyháza, Kossuth Lajos utca 83.). A szervezők a Hetényegyházi Közösségi Ház és Hetényegyháza Tanácsadó Testülete.

Borbáson szombaton huszadik alkalommal rendeznek szüreti napot. Ahonnan 14 órakor indul majd a lovas polgárőrök által felvezetett színpompás menet Kisfáiba, a közösségi térre.

A Malom Központban 2016. szeptember 9-10-11-én egész hétvégén kedvezmények lesznek! Szombaton pedig fantasztikus programok és az őszi kollekció legfrissebb darabjai várnak rád. Lesznek gasztrojátékok hamburgerevő versennyel és ételfelismeréssel, lesz Arcfestés, Könyvkaland, Divatbemutatók, és egy felejthetetlen színpadi főzőshow 16:00-tól Bernáth Józseffel.

A Kecskeméti Piaccsarnok Bio Szigetén szombaton megismétlik a múlt heti nagy sikerű zöld turmix bemutatót és kóstolót. A szervezők, a ZFW Hortiservice Kft., valamint Kovács Szilvia egészséges táplálkozási tréner és tanácsadó sok szeretettel várnak mindenkit egy pohár zöld italra 10 és 11 óra között, természetesen, ingyen.

Kövessen minket a Facebookon is!