Babgulyás és krémes a Gong Rádió ügyvezetőjétől
Kutyaharapást szőrével! Valami ilyesmi jutott e sorok írójának eszébe, amikor az elmúlt napok, hetek különösen gazdag menüire gondolt a Wojtyla Házban. Birkapörkölt, sültek minden földi jóval ellátva, zamatos köretek és még hosszasan sorolhatnánk az ínyenc ételeket, melyek – minden túlzás nélkül állíthatom – kulináris élvezet számba mennek. A Karol Wojtyla Barátság Központ csütörtöki támogatója, Tőzsér Judit asszony, a Gong Rádió alapító ügyvezető igazgatója – aki több évtizedes példamutató munkásságáért és társadalmi felelősségvállalásáért a közelmúltban Magyar Ezüst Érdemkeresztet vehetett át – igazán nem okozott csalódást ma sem. Felajánlásával készíthetett kitűnő babgulyást a népkonyha mesterszakácsa, Mezei Attila. A menüt ezúttal is kenyér és sütemény egészítette ki – no meg százhúsz darab krémes. Judit asszony üdvözletét, valamint személyes ajándékát a mai menü kíséretében Baranyi Ágnes és Varga Balázs, a Gong Rádió két munkatársa adta át a népkonyha szegényeinek. (Fotók: Mátyus István)