Megújult a 20 éves Saloon Pizzéria
– Júniusra teljesen újjávarázsoltuk az egész helyiséget – újságolta ottjártunkkor Koi Béla, a kecskeméti Akadémia körúti Saloon Pizzéria tulajdonosa. – A labdarúgó Európa bajnokság idején már a kívül-belül átalakított, újjáépített, kibővített üzlethelyiségben és teraszon fogadtuk a vendégeket – mesélte. – Létrehoztunk egy vadonatúj, 60 fő befogadóképességű különtermet zártkörű rendezvények lebonyolítására, amellyel további célcsoportokat szólíthatunk meg. Ezzel párhuzamosan kibővítettük, megújítottuk a kinti teraszrészt is, ami nagyon közkedvelt és immáron akadálymentesített. Kívül-belül új dizájnelemeket alkalmazunk. Egyedi tervezésű, saját emblémával ellátott berendezési tárgyakat szereztünk be, úgymint: borlaptartókat, szószos tálcákat, bögréket. Szintén vadonatúj konyhai felszereléseket vásároltunk, köztük egy 60 adagos gőzpárolót, amely folyamatosan frissen tartja az elkészült ételeket. Rövidesen új, háromnyelvű (magyar, angol, német) étlapunk lesz. Várjuk szeretettel meglévő és jövőbeni vendégeinket. (Fotók: Mátyus István)