Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. szeptember 24. 14:55

Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból

Képgaléria
Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” – Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Jeney Gábor plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi   hirdetések

2016. szeptember 25 .

Októberben minden este 17.15-kor közös rózsafüzér imádság lesz templomunkban.

A KÉSZ következő előadását Osztie Zoltán elnök tartja szeptember 28-án, szerdán 18 órakor a Helynökségen.

Kovács Szilárd pécsi orgonaművész tart koncertet templomunkban szeptember 29-én 19 órakor. Közreműködik a Piarista Templom Liturgikus Kórusa, vezényel Valkai Dávid.

Újra indul a Szent György Népfőiskola. Október 1-jén, szombaton 9 órakor Veni Sancte szentmise lesz templomunkban, majd utána az első előadások következnek a Helynökségen.

Autóbuszt szervezünk az őszi Nagymarosi Találkozóra. Jelentkezni lehet 8. osztályos kortól a Plébánia hivatalban vagy a hitoktatóknál 1.000.-Ft befizetésével.  Bátorítjuk, hívjuk fiataljainkat, vegyenek részt, találjanak közösségre a fiatalok között!

Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik még nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket.

Október 2-án, vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a jubiláns házasok megáldása templomunkban. Szeretettel várjuk a plébánia irodáján azoknak a jelentkezését, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek.

A Szentcsalád Plébánia által szervezett október 23-27. közötti római zarándoklatra még van néhány szabad hely.

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!