Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. október 3. 18:18 | Szerző/forrás: police.hu

Őrizetben a harmadik gyanúsított

Őrizetben a harmadik gyanúsított
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetők ellen. A korábban elfogott pároson kívül a harmadik gyanúsítottat is beazonosították és elfogták a kiskunfélegyházi rendőrök. (A fotó illusztráció!)

Kiskunfélegyházán, a Szentesi úton parkoló tehergépkocsi platóján elhelyezett tároló doboz ajtajáról ismeretlen személyek 2016. szeptember 27. 21 óra és szeptember 28. 5 óra között a lakatot lefeszítették és onnan - hozzávetőleg 800 ezer forint értékben - eltulajdonítottak egy bontókalapácsot, egy melegítőrezsót és két kávéfőzőt.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2016. szeptember 28-án egy farkaslyuki férfi a rablást követően visszament társával az egyik kiskunfélegyházi szállóra és onnan két adaptert, egy gázpalackot, több mint 100 ezer forintot és egy útlevelet lopott el. A gyanúsítottakat őrizetbe vették a rendőrök.

A nyomozás során kiderült, hogy a páros a 20 éves B. Márkkal lopta el a tároló dobozból a felszereléseket. A harmadik gyanúsítottat 2016. szeptember 29-én 10 óra 40 perckor őrizetbe vették a kiskunfélegyházi nyomozók.

A rendőrök kezdeményezik a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Kövessen minket a Facebookon is!