Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2016. október 28. 08:25

Fokozott városrendészeti ellenőrzés a temetőkben

Képgaléria
Fokozott városrendészeti ellenőrzés a temetőkben
A Kecskeméti Városrendészet Mindenszentek közeledtével folyamatosan ellenőrzi a kecskeméti temetőket - és a közrend biztosítása mellett részt vesz a forgalom terelésében és irányításában is.

Mindenszentek környékén megnő a forgalom a temetőknél, és megszaporodhatnak az alkalmi lopások is - melyeknek megelőzésére, valamint az illegális árusítás megakadályozására, a közterület-használati engedélyek meglétének ellenőrzésére és a közlekedési normák betartatására  folyamatos szolgálattal készül a rendőrség mellett a Kecskeméti Városrendészet is.


A közrend és a közbiztonság fenntartásáról gondoskodó városrendészek október 28-tól november 1-ig – azaz péntektől keddig - 9-19 óra között teljesítenek szolgálatot az összes városi temető körzetében, illetve bent a sírkertekben is járőröznek. Ennek során naponta 8 közterület-felügyelő lát el szolgálatot. Fokozott jelenlétük célja az ünnepeken, és az a megelőző napokban a közlekedési szabályok betartása mellett a temetők rendjének biztosítása, az tulajdon elleni cselekmények megelőzése, megakadályozása.

 

A Kecskeméti Városrendészet ezúton is kéri a temetőkbe kilátogatókat, hogy az ilyenkor különösen zsúfolt tömegközlekedésben és a temetőkben egyformán fokozottan figyeljenek értékeikre. Kis időre se hagyják táskájukat, tárcájukat, vagy bármely más értéküket az autóban vagy esetleg a síroknál. Az autóval érkezők a nagy forgalomban, a dugókban is figyeljenek egymásra, legyenek türelmesek és udvariasak, és kövessék a forgalmat irányító rendőrök és városrendészek útmutatásait.

Kövessen minket a Facebookon is!