Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. november 13. 22:55 | Szerző/forrás: keol.hu

Csonka András a Család-barát Magazinban

Csonka András a Család-barát Magazinban
Kecskemét legeredményesebb, azonban méltatlanul háttérbe szorított, még a hivatalos kecskeméti köszöntéseken is többnyire csak a „futottak még, ja tényleg ő is volt Rióban" kategóriaként, másodvonalban emlegetett paralimpikonját, Csonka András asztaliteniszezőt hívta meg a köztévé „Család-barát magazinja" vasárnap. (A fotón balról a negyedik.)

Egy kis riói hangulatot varázsoltak a Család-barát stúdiójába riói érmeseink segítségével. Ott volt velük többek között az első riói magyar aranyérmes Szász Emese, az „aranyos" kajakozó lányok , többszörös olimpiai bajnok edzőjükkel Storcz Botonddal, Hosszú Katinka edző férjével és meglepetés vendégeivel.

A paralimpiai aranyérmes úszók, Tóth Tamás, az ezüstérmesek közül a női tőrcsapat, Osváth Richárd vívó és a kecskeméti asztaliteniszező, Csonka András.

(A szerkesztő szubjektív megjegyzése: ideje lenne Csonka Andrást valójában paralimpikon ezüstérmesként felvezetni Kecskeméten is. Ahol - sajnos ilyen felháborító eset is előfordult a közelmúltban - szinte megfeledkeznek róla, szerényen háttérbe szorítja saját magát, amikor a paralimpikonokat ünnepli a város. Csonka Andrásnak egy isteni szerencséje van: az Univer - fotónkon -, mely valódi értékeket teremt és támogat, Csonka András mellett állt ki korábban, és támogatja a jövőben is).

Kövessen minket a Facebookon is!