Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. november 15. 21:09 | Szerző/forrás: keol.hu

Rendkívül sikeres nyílt napot tartott a Piarista Gimnázium

Rendkívül sikeres nyílt napot tartott a Piarista Gimnázium
Nagy érdeklődés mellett tartotta meg november 14-én, hétfőn az idei tanév első gimnáziumi nyílt napját a kecskeméti Piarista Gimnázium - számolt be erről hírportálunknak Nagy Attila SchP igazgató.

Az első órában Fazekas József a matematika, Kiss Ildikó a biológia, Matusz Gabriella pedig az informatika tagozatot mutatta be. Suba Adrienne igazgatóhelyettes a jövő tanévben induló képzéseket ismertette. Nagy Attila SchP igazgató a piarista nevelés általános jellegéről beszélt.

A második órától megnyíltak a kilencedik és tizedik évfolyamok osztálytermei valamint az Öveges Labor, és a vendégek szabadon látogathattak be a tanórákra, foglalkozásokra melynek beosztását Kuthy Zoltán gimnáziumi tagozatvezető-helyettes készítette. Délben a kollégium iránt érdeklődőket Ábel István kollégiumvezető vitte át a konviktusba.

A gimnáziumunk iránt érdeklődőket még két alkalommal várjuk hasonló nyílt napra:

- 2016. november 16-án (szerdán 8.00 órától)

- 2016. december 2-án (pénteken 8.00 órától)

A 2017/18-es tanévben induló képzéseinkről bővebb tájékoztató ITT olvasható. Január közepéig felvételi felkészítő foglalkozásokat tartunk az iskolánk iránt érdeklődő nyolcadikos diákoknak.

 

Képgaléria ITT!

Kövessen minket a Facebookon is!