Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. november 15. 21:21 | Szerző/forrás: keol.hu

Nyílt nap: Másodszor is zsúfolásig megtelt a Bolyai aulája

Nyílt nap: Másodszor is zsúfolásig megtelt a Bolyai aulája
November 14-én délután került sor a második nyílt napra a Bolyai János Gimnáziumban. Ezúttal is megtelt a középiskola aulája.

A rendezvényen megjelent 8. osztályos diákok és szülők először dr. Főzőné Timár Éva igazgatónő ismertetőjét hallgatták meg a felvételiről és az intézmény képzési rendszeréről, majd a vendégek közelebbről is megismerkedhettek a gimnázium egyes tagozataival.

A Bolyaiban négy osztály indul a következő tanévben is, de hét különböző képzést lehet választani. Aki a nyelvek iránt érdeklődik, jelentkezhet az emelt angolos osztályba vagy a spanyol-magyar két tanítási nyelvűbe. Azoknak, akik németet tanultak általános iskolában, a német-angol nyelvi előkészítőt ajánlják. A matematikához, fizikához vagy informatikához vonzódó tanulók a matematika-természettudományos osztályban fogják megtalálni a helyüket. A tehetséges sportolókat pedig a köznevelési típusú sportiskola várja. Aki viszont még nem tud dönteni egyelőre, hogy mi iránt érdeklődik leginkább, az választhatja az általános tagozatot is.

Aki esetleg lemaradt a nyílt napról, minden információt megtalál a Bolyai honlapján.

Kövessen minket a Facebookon is!