Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. november 28. 17:31 | Szerző/forrás: keol.hu

Kecskeméten rendezett konferenciát a Bács-Kiskun megyei MAGOSZ

Kecskeméten rendezett konferenciát a Bács-Kiskun megyei MAGOSZ
Az adózás, a vízügy és az agrárkárenyhítés aktualitásairól szervezett konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége a Hotel Három Gúnár és rendezvényházban. A konferencián megnyitó beszédet mondott Jakab István, a MAGOSZ elnöke, az Országgyűlés alelnöke és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke is.

Jakab István és Győrffy Balázs előadásán kívül a következő témákban hallgattak tájékoztatást, illetve előadást a résztvevők:

- Tájékoztatás a Bács-Kiskun Megyei MAGOSZ 2016. évi munkájáról (Domján Gergely - Bács-Kiskun Megyei Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége elnöke)

- Őstermelők aktuális adózási problémái, különös tekintettel a 2017. évi változásokra (Szabó Gábor - Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága, Osztályvezetője)

- Agrárkár-enyhítési rendszer tapasztalatai 2016. évben (Cseh Tamás - BKMKH Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztály Főosztályvezetője)

- 2016. évi mezőgazdasággal kapcsolatos tapasztalatok, és az engedély nélkül létesített vízkivételi művek fennmaradási engedélyezésével kapcsolatos tájékoztatás (Dr. Bukovits Mónika - BKMKI Katasztrófavédelmi Igazgatóság tű. alezredes mb. Katasztrófavédelmi Hatósági szolgálatvezető és Schoblocher József, a BKM-i Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakmai tanácsadó

- A Dunai borrégió bemutatása borkóstolóval (Keresztes József - Kunsági borvidék titkára)

A konferenciát kerekasztal beszélgetés zárta.

Kövessen minket a Facebookon is!