Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. november 30. 22:35 | Szerző/forrás: keol.hu

Díjat nyert a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Díjat nyert a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
A Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által készített videó 2. helyezést ért el a „Miért szeretem a szakmám?" versenyben. A megmérettetést a „Létesítménygazdálkodói és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége" szervezte országos szakiskolai pályázatként, a szakgimnáziumok és szakiskolák számára.

A kecskeméti iskola csapatának jutalma egy exkluzív szakmai bejárás az egész osztály részére a Liszt Ferenc repülőtér üzemeltetési területeire. A hivatalos eredményhirdetést és díjátadót Budapesten tartják december 1-jén, csütörtökön.

A verseny szervezői szerint a pályázat és a hozzá tartozó nagyköveti program egyedülálló, országos kezdeményezés, amelyben a létesítménygazdálkodási és épületüzemeltetési szakma vezető képviselői fogtak össze. A program keretében felvették a kapcsolatot az ország szakképző intézményeivel, hogy a facility managment iparágat népszerűsítsék, és szakképzett diákoknak életpályamodellt, karrierlehetőséget mutassanak.

Kövessen minket a Facebookon is!