Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. december 1. 18:55 | Szerző/forrás: keol.hu

Egyetlen éjszaka öt bűncselekményt követett el

Egyetlen éjszaka öt bűncselekményt követett el
A nyomozás adatai szerint egy éjszaka alatt öt bűncselekményt követett el a 24 éves kiskőrösi gyanúsított. Már őrizetbe is vették.

Több, Kiskőrösön történt bűncselekményről érkezett bejelentés a rendőrségre 2016. november 29-e reggelére, amelyek közül négy lopás ugyanabban az utcában történt.

Ismeretlen tettes 2016. november 29-e reggelére egy kiskőrösi ház udvarából eltulajdonított egy kerékpárt, egy szomszédos ingatlan melléképületében parkoló nyitott - különböző sértettek tulajdonában lévő - autóbókból pedig kulcsokat és több ezer forint értékben aprópénzt vitt magával. Ugyanabban az utcában egy másik ház udvarából is el akart lopni egy kerékpárt, de az ott őrködő kutya elijesztette, így onnan üres kézzel távozott.

Még 2016. november 29-e reggelére ismeretlen elkövető betört egy kiskőrösi presszóba is és onnan készpénzt, valamint italokat tulajdonított el, továbbá szétverte a pénztárgépet és egy játékgépet.A bejelentéseket követően a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték az ügyek felderítését. A beszerzett információk alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy az öt bűncselekményt ugyanaz a tettes követte el.

A kiskőrösi rendőrök 2016. november 29-én 8 óra 40 perckor igazoltattak egy helyi férfit, aki a beszerzett információk alapján a lopásokkal összefüggésbe hozható volt.

A 24 éves H. Zsoltnál megtartott házkutatás során szinte maradéktalanul megtalálták a néhány órával korábban eltulajdonított értékeket. A férfit lopás bűntett, lopás vétség, és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Kövessen minket a Facebookon is!