Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2016. december 31. 17:04 | Szerző/forrás: keol.hu

A kórház rekreációs központját támogatja 2017-ben az alapítványi bál

A kórház rekreációs központját támogatja 2017-ben az alapítványi bál
Szeretnének megvalósítani egy épületet, ami egyfajta klubként, rekreációs központként működne. Amit a kórházi dolgozók szabadidejükben, a tevékeny pihenés érdekében végzett minden kulturális, társas, játékos és mozgásos tevékenységre használhatnának - árulta el a keol.hu-nak Dr. Horváth Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Kórház orvos-igazgatója azt a nemes célt, amire 2017-ben, a kecskeméti báli szezont megnyitó Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál résztvevői adakoznak majd.

Korábban megírtuk, hogy vendégkörét tekintve 2017-ben is Kecskemét és környéke társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó szereplői vesznek majd részt január 21-én, szombaton este a Four Points by Sheraton Kecskemét hotelben rendezett Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bálon. A program immár hagyományosan a kecskeméti báli szezon nyitánya, egyben az egyik legrangosabb eseménye is.

A 2017. január 21-én, szombaton estére tervezett bál helyszíne hagyományosan a Four Points by Sheraton Kecskemét hotel lesz, ami önmagában is mutatja a minőséget. Az est házigazdája Rákóczi Ferenc lesz. A műsorban fellép Szabó Ádám zenész-énekes (harmonikás), valamint Gönczi Gábor és a Smile.

A kórházi alapítványi bál eddig is nemes célt szolgált. A teljes bevételt - a költségek levonását követően - ugyanis a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványnak utalták át a szervezők. Vásároltak a báli bevételből betegszállító kocsikat, valamint támogatták azt a projektet, mellyel a kórház gyermekosztályán a Magyar Népmesék, és a Vizipók Csodapók rajzfilmek szereplőivel díszítették a falakat.

Ez 2017-ben annyiban módosul, hogy a kórház dolgozóit támogatja majd közvetlenül az összeg - mondta Dr. Horváth Zsolt. - Ezzel köszöni meg az alapítvány az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját.

Az izsáki úti kórházban volt korábban egy olyan közösségi tér, ahol a kórház dolgozói a szabadidejüket eltölthették, vagy akár sportolhattak. Ilyen viszont már az „új" kórházban nem létesült. Ezt a hiányt pótolnák azzal, hogy a kórház kertjének hátsó traktusában szeretnének megvalósítani egy épületet, ami egyfajta klubként, rekreációs központként működne. Amit a kórházi dolgozók szabadidejükben, a tevékeny pihenés érdekében végzett minden kulturális, társas, játékos és mozgásos tevékenységHEZ használhatnának.

A báli bevétellel kezdődhetne az alapozás, illetve az építkezés. Ezért is támogatnak most újból egy nemes célt a kórházi bál résztvevői.

Jegyek még kaphatók az Utazásmánia Bt. irodájában (Kecskemét, Széchenyi tér 14. Északi térfal udvar, telefon: 76/504-960, vagy 70/317-6423, e-mail: [email protected]) munkanapokon 9-17 óra között.

Kövessen minket a Facebookon is!