Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. január 17. 22:21 | Szerző/forrás: keol.hu

Január 21: Kecskeméti Sportnap

Január 21: Kecskeméti Sportnap
Idén is a szórakozás és az ünneplés napja lesz 2017. január 21-e, a Kecskeméti Sportnap. Ebben kulcsszerepet játszott az, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé.

A hagyományos képviselők-újságírók-sportvezetők-színészek labdarúgó kupa mindig kiváló hangulatban zajlik le. A 10 órakor kezdődő mérkőzéssorozat a Lánchíd Utcai Iskola sportcsarnokában lesz. Aki hangulatos, esetenként vérre menő foci meccseket akar látni, az feltétlenül menjen el.

A városházi fogadás 14 órakor kezdődik a díszteremben, amelyre mintegy 140 fővel azon sportolók, sportvezetők kaptak meghívást, akik 2016-ban munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Ez a fogadás elsősorban erkölcsi elismerést jelent a város vezetése részéről a Kecskeméten működő sportegyesületek tagjai felé. A tárgyi elismeréseket Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony adja majd át.

Folytatódik a hagyomány, és ismét lesz Sportbál. A bálon a 21 a nyerőszám, hiszen 21. alkalommal, 21-én és 21 órakor lesz a 2016. Év sportolója díjátadó. A Három Gúnár Rendezvényházban 19 órakor kezdődő eseményen a régi sportbálak színvonalát, barátias és egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni. A vacsorát követően 12 kategóriában adják át a legjobbaknak a szövetség által alapított Év Sportolója díjat.

Belépőjegyet még lehet vásárolni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában. (Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527; [email protected]

Kövessen minket a Facebookon is!