Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. január 18. 23:38 | Szerző/forrás: keol.hu

Palacsinta Fesztivál lesz Kecskeméten

Palacsinta Fesztivál lesz Kecskeméten
Kecskemét főterén szervez Palacsinta Fesztivált a facebookon egy rendezvényszervező cég. A február 18-ára tervezett, nagyszabásúnak látszó eseményre már szinte az összes induló csapathely elkelt.

„Mivel a szervezők imádják a palacsintát, gyorsan jött az ötlet, hogy valósítsuk meg Kecskemét első nagyszabású Palacsinta Fesztiválját" - írja facebook oldalán az Alfa Rendezvényszervezés. 

Lesz itt minden mi szemnek, szájnak és fülnek ingere! A nevező csapatok palacsintasütő versenyen mérhetik össze tudásukat, amit majd a palacsintaevő versenyzők megdézsmálnak.

A tervek szerint felállítanak egy 200 négyzetméteres party sátrat a főtéren. Ez alatt sütik majd a palacsintáikat a versenyző csapatok. Itt lesz majd egy színpad is, melyen egész nap színvonalas zenés, táncos műsorok szórakoztatják a palacsintára éhes vendégeket. Akiknek szintén a sátornál lesznek felállítva az asztalok és a padok.

A Palacsinta Fesztiválon megválasztják az ország Kökényszemű Katicáját és a Palacsintás Királyt. A zsűri elnöke pedig Jegenyei István mesterszakács lesz.

Kövessen minket a Facebookon is!