Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. január 26. 17:05 | Szerző/forrás: keol.hu

Ötödik egy kecskeméti szerző könyve a TOP 50-ben

Ötödik egy kecskeméti szerző könyve a TOP 50-ben
TOP 50-es sikerlistát készített a Digi-Book a terjesztési hálózatukon és saját webshopjukon keresztül 2016-ban értékesített e-könyvekről.

2016-os eladási toplistájukban a kecskeméti Komlós József könyve, „A Diana gyilkosság" az ötödik helyre került.

HÁTTÉR:

Diana walesi hercegnő hirtelen halála megrázta az egész világot, s egyre kevesebben fogadják el magyarázatként, hogy azon az augusztus végi, párizsi hajnalon baleset történt. Diana túl népszerű, és túl tekintélyes volt, hogy bizonyos - kormányokon és országokon átívelő, hatalmas érdekérvényesítő képességekkel rendelkező - multinacionális érdekkörök számítását ne keresztezte volna humánus akcióival, kezdeményezéseivel, alapítványaival.

A szerző összesküvést feltételez a népszerű hercegnő hirtelen halálának hátterében, és egy minden részletében nagy műgonddal előre kitervelt, és precízen kivitelezett merényletet sejt a tragédia hátterében. Melybe azonban több, előre be nem tervezett hiba is csúszott, így vált a gyilkosság a vizsgálódó elme számára egyértelművé.

Kinek volt útjában Diana? Ki ölethette meg? S valójában ki elől menekült azon a baljós párizsi hajnalon? Erre keres magyarázatot - a döntés jogát az olvasónak meghagyva - a végzetes napok eredeti helyszíneit felidézve, dokumentumok felhasználásával megírt olvasmányos regény, mely nem csak arra derít fényt, hogy kik, de arra is, miképpen csalták csapdába a szívek királynőjét.

Kövessen minket a Facebookon is!