Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. január 26. 17:09 | Szerző/forrás: keol.hu

Egyedülálló 24 órás logisztikai verseny a Pallasz Athéné Egyetemen

Egyedülálló 24 órás logisztikai verseny a Pallasz Athéné Egyetemen
Előremutató képzést indít a 2017/2018-as tanévben a kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem. A GAMF Műszaki és Informatikai Kar logisztikai mérnök alapképzésére február 15-ig lehet jelentkezni. A vadonatúj szakot, rendhagyó módon, egy diákoknak szóló 24 órás logisztikai versennyel népszerűsíti az egyetem.

Van jövője a logisztikusoknak, főleg Kecskeméten. A világkereskedelem változása miatt egyre nagyobb ugyanis rájuk az igény, egyre több vállalkozás keresi őket városunkban is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a frissen végzett logisztikusok azonnal munkát kapnak. Ezért döntött úgy a kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem, hogy a régióban elsőként, a vállalkozásokkal közösen, logisztikai mérnöki képzést indít. A GAMF Műszaki és Informatikai Karának új szakjára február 15-ig lehet jelentkezni a felvi.hu oldalon keresztül.

Az újonnan induló szakot népszerűsíti a középiskolások körében, egy nekik szóló 24 órás „éles" logisztikai versennyel az egyetem. Az "Egy nap alatt a logisztika körül" elnevezésű, vállalatokkal közösen rendezett, kétfordulós vetélkedő döntője, amely 2017. január 27-én, pénteken déltől másnap délig tart majd Kecskeméten. Az úttörő megmérettetésre benevezett 39, háromfős csapat mindegyike nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy megtervezik egy, a valóságban is létező és működő vállalat vadonatúj logisztikai csarnokát. A legjobbak jutalma pedig nemcsak a 200 ezer forint értékű nyeremény, hanem hogy a valóságban is működni fog az általuk kitalált rendszer.

Kövessen minket a Facebookon is!