Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 3. 19:59 | Szerző/forrás: keol.hu

Jogásznap pénteken, Jogászbál szombaton

Jogásznap pénteken, Jogászbál szombaton
A Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezete, a Kecskeméti Törvényszék, a Közép-Magyarországi Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium, a Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara és a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal 2017. február 3-án, pénteken rendezte meg a XLIX. Kecskeméti Jogásznapot. Szombaton pedig Jogászbál lesz a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban.

A Jogásznap pénteken 10 órakor kezdődött a Kecskeméti Törvényszék Dísztermében.

A plenáris ülés programja ez volt:

1. Köszöntő - A megjelenteket köszöntötte és az ülést megnyitotta Dr. Bicskei Ferenc, a Kecskeméti Törvényszék elnöke, a MJE Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke

2. Előzetes letartóztatás - Kényszerintézkedés vagy előrehozott büntetés? Vitaindító előadók voltak: Dr. Dókáné Dr. Pályi Krisztina, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség főügyész-helyettese, Dr. Galgóczy Zoltán ügyvéd és Dr. Hegedűs István, a Szegedi Ítélőtábla tanácselnöke.

3. Az önkormányzati rendeletek felülvizsgálata. Vitaindító előadó volt: Dr. Balogh Zsolt Péter, a Kúria önkormányzati tanácsának tanácselnöke.

4. Az ülést bezárta: Dr. Zombor Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal főigazgatója, a MJE Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnökhelyettese.

Kövessen minket a Facebookon is!