Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 4. 11:19 | Szerző/forrás: hiros.hu

Ovi-suli börze a Corvin Mátyás iskolában

Képgaléria
Ovi-suli börze a Corvin Mátyás iskolában
Már kilencedik alkalommal rendezték meg szombat délelőtt a Corvin Mátyás Általános Iskola aulájában a térségben lévő óvodák és iskolák börzéjét. Összesen kilenc intézmény: négy általános iskola és öt óvoda mutatkozott be az eseményen. (Fotók: Mátyus István / Alföldi Civil Napló)

A Corvina intézmény egységei évek óta közösen szervezik bemutatkozó rendezvényüket. – Míg 2013 előtt ezek az intézmények úgynevezett testvérblokkban voltak, ma már az óvodák és az iskolák különváltak, viszont azt a régi jó hagyományunkat továbbra is fönntartjuk, hogy együttműködünk, törődünk egymással, odafigyelünk egymás programjaira – mondta Pászti András, a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola intézményvezető-helyettese.

Az iskolák standjai az aulában kaptak helyet, míg az óvodák munkatársai az emeleti folyosókon várták az érdeklődőket. Elsősorban a leendő ovisokat és elsősöket várták a szervezők. A szülők részletes tájékoztatást kaphattak az oktatási egységekről, a gyerekeket pedig mindenhol játékok és ajándékok várták. Délelőtt 10 órától kis műsorral is kedveskedtek a látogatóknak a jelen lévő iskolák tanulói.

Az alábbi intézmények várták a vendégeket: Mátyás Király Általános iskola, Kertvárosi Általános iskola, Mathiász János Általános Iskola, Hunyadi János Általános Iskola, Ceglédi Úti Óvoda, Ifjúság Úti Óvoda, Nyitra Utcai Óvoda, Mikszáth Körúti Óvoda, Napsugár Óvoda.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház