Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 7. 17:27 | Szerző/forrás: keol.hu

Átadták a Kunszentmiklósi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának épületét

Képgaléria
Átadták a Kunszentmiklósi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának épületét
A KEHOP-5.2.2-16-2016-00020 azonosító számú, Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai fejlesztése című projekt keretében a megyében másodikként 2017. február 07-én átadták a Kunszentmiklósi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya épületét.

Az ünnepélyes épület-átadón köszöntőt mondott Kovács Ernő kormánymegbízott, dr. Salacz László országgyűlési képviselő és dr. Kelő Johanna járási hivatalvezető. Mindkannyian reményüket fejezték ki, hogy a modernizált épület így még sok évig, magas színvonalon kiszolgálhatja az ügyfelek, a munkatársak, és rajtuk keresztül közvetve a térség érdekeit.

A KEHOP-5.2.2-16-2016-00020 azonosító számú projektben a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal célul tűzte ki a vagyonkezelésében és használatában lévő épületek energiahatékonysági fejlesztéseinek megvalósítását és a decentralizált, környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedésének elősegítését.

A projekt általános célja, hogy a Kormányhivatal épületeinek energetikai felújítása maradéktalanul, és minél előbb megvalósulhasson.

Az energetikai felújítás során megtörtént a homlokzati nyílászárók cseréje, az utcafronti és udvari homlokzati falakon Dryvit rendszerű hőszigetelés készült, nemesvakolati külső réteggel, a szomszédos telekhatáron álló falakon pedig belső oldali thermopor szigetelés készült. A lapos tetőre víz és hőszigetelés, a magas tetős részre pedig födém szigetelés került.

Az épület fűtési rendszerének megtartása mellett a fűtőtestekre thermoszelepet építettek be, és a hőtermelő berendezést is egy korszerű, kondenzációs gázkazánra cserélték.

Kövessen minket a Facebookon is!