Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 10. 19:31 | Szerző/forrás: keol.hu

Önerőből újították fel a Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakközépiskola tornacsarnokát

Önerőből újították fel a Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakközépiskola tornacsarnokát
Átadták a Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakközépiskola felújított tornacsarnokát. Az épületet önerőből újította fel az intézmény.

Elsőként a vizesblokkokat, az öltözőket és a tornatermet festették át, majd lecsiszolták a parkettát, a szertárat pedig új sporteszközökkel, berendezésekkel töltötték meg. Mindemellett az iskola összes tantermét is kifestették. Az átadó ünnepségre a Kandó és a Széchenyi Iskola diákjait is meghívták, akik kispályás foci és röplabda meccsen mérkőzhettek meg egymással.

Sztachó- Pekáry István képviselő szerint mindez azt mutatja, hogy az iskola fejlődik:

- Ez mindenképp azt jelenti, hogy Kecskeméten az agrároktatás, a kertészeti-környezeti oktatás fejlődik, mert megteremtődnek itt ebben az iskolában is azok az alapok, melyek aztán a Pallasz Athéné Egyetem kertészeti és vidékfejlesztési karának is biztosítanak hallgatókat a jövőben -mondta.

A további tervek között szerepel a Kocsis Pál Szakközépiskola bejárati homlokzatának felújítása és az ereszcsatornák tisztítása is. Az igazgatónő bízik abban, hogy az intézmény anyagi forrásai minél több átalakítást, fejlesztést tesznek majd lehetővé a közeljövőben.

(szöveg: hiros.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!