Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 16. 21:29 | Szerző/forrás: keol.hu

Telt ház előtt tartott előadást Dr. Csókay András a Pünkösdi Gyülekezetben

Telt ház előtt tartott előadást Dr. Csókay András a Pünkösdi Gyülekezetben
Dr. Csókay András nemzetközi hírű idegsebész főorvos tartott nagy érdeklődéssel kísért előadást február 15-én, szerdán este a Kecskeméti Pünkösdi Gyülekezetben.

A jelentős számú érdeklődőt a gyülekezeti teremben Szerdi Szilárd lelkipásztor köszöntötte, aki elmondta, hogy mintegy két éve kezdték meg a „Valós Értékekről Mindenkinek" rendezvénysorozatot. Ennek keretében hívták meg most Kecskemétre Dr. Csókay Andrást. Aki „Idegsebészet és hétköznapi misztika" című előadásában többek között arról is beszélt, hogyan találkozott istennel.

Azt tapasztaltuk, hogy ebben a mai világban, ebben az értékvesztett társadalomban nagyon nagy szükség van olyan emberekre, akik tudnak bizonyságot tenni arra, hogy igenis lehet értékeket találni ebben a társadalomban is. Lehet boldogan élni ebben az életben - mondta Szerdi Szilárd. - Ezért igyekszünk mindig olyan közéleti személyiséget meghívni a társadalom különböző szegmenseiből, akik az életükkel bizonyságot tudnak arról tenni, hogy valóban vannak még értékek ezen a világon. Hisszük azt, hogy a legnagyobb érték a földön az élő istennel való személyes kapcsolat, és többek között András is erről fog majd beszélni.

Kövessen minket a Facebookon is!