Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 17. 22:56

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” - Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból

Képgaléria
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan…” - Gábor atya heti hirdetései a Nagytemplomból
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28). Dr. Jeney Gábor plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia (Nagytemplom) heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

Nagytemplomi hirdetések

2017. február 19.

Jövő vasárnap gyűjtés lesz a katolikus iskolák javára.

Február 22-én, szerdán 17 órakor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a Szent László emlékév alkalmából rendezett Szent László bálra, melyet február 25-én, szombaton 19 órai kezdettel a Három Gúnár Rendezvényházban tartunk. Színes program, sok meglepetés várja a kedves vendégeket. Belépők igényelhetők a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál és a Piarista Iskolában.

Felekezetközi dicsőítő alkalom lesz február 26-án, vasárnap 15 órakor a Pünkösdi Gyülekezet imaházában.

Szabó István piarista házfőnök aranymiséje február 26-án, vasárnap 18.30-kor lesz a Piarista Templomban.

Ökumenikus világ imanap lesz a Fülöp szigetek szegényeiért március 3-án, pénteken 16.30-kor a Református Újkollégium dísztermében.

Nagyböjti lelkigyakorlat lesz a Piarista Templomban Farkas István atya vezetésével március 3-4-5-én, péntek-szombat-vasárnap 18.30-kor.

A Piarista Rend alapításának 400. évfordulója alkalmából a piarista atyák ünnepélyes fogadalom újítása lesz a Piarista Templomban március 6-án, hétfőn 18.30-kor.

Az Asztrik év alkalmából zarándoklat indul Kalocsára április 2-án, vasárnap, melynek keretében érseki szentmise lesz a felújított Főszékesegyházban, majd meg lehet tekinteni Asztrik érsek sírját és a helyi múzeumokat. Gyülekező reggel fél 8-kor a Domus parkolóban, indulás 8 órakor. Részvételi díj 1.200 Ft, ebéddel 2.000 Ft. Jelentkezni a Főplébánián Tóthné Erdélyi Erzsébetnél lehet legkésőbb március 20-ig a részvételi díj befizetésével.

Zarándoklat indul Medjugorjéba áprilisban. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet 5000 Ft előleg befizetésével.

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház