Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. február 27. 20:08 | Szerző/forrás: keol.hu

Egymillió forint összértékű báli felajánlás

Egymillió forint összértékű báli felajánlás
Iskolai alapítványi bálok, Valentin-, és farsangi táncmulatságtól hangos az ország. Szebbnél-szebb helyszíneken tartják meg ezeket a rendezvényeket, a dekoráció és a felszolgált ételek minősége kitűnő. (Fotó: Valentin Bál a Step & Go Tánciskola szervezésében • 2017. február 18. • Hotel Három Gúnár és Rendezvényház)

A résztvevők száma is egyre több, így érdemes időben foglalni jegyeket. Az alkalomhoz illő programok színesítik az estéket, és igazán jól szórakozhat mindenki.

A szervezők szerint a támogatói jegyek is kelendőek, ennyi jólelkű magánszemély és vállalkozó talán még nem is volt, mint idén.

Idén pedig elindult egy kimagasló adományozási hullám is. Soha nem látott mértékű felajánlások, változatos és kreatív tombolanyeremények teszik izgalmassá a rendezvényeket.

Lakberendezési tárgyak, kozmetikumok, gyümölcs- és ajándékkosarak mellett több bálban egy-egy nagy értékű fődíj teszi izgalmassá a nap végét. Egy kecskeméti internetszolgáltató, a Deltakon Kft. eddig tíz esetben ajánlott fel 100.000 forint értékű, egy éves korlátlan internet szolgáltatást. így csak ez a cég a tavaszi szezonban már egymillió forinttal járult hozzá a kecskeméti báli rendezvénysorozathoz.

Kövessen minket a Facebookon is!