Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. március 9. 20:11 | Szerző/forrás: keol.hu

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!
Ezzel a címmel rendezett projekt záró-konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Hotel Három Gúnár Rendezvényházban 2017. március 9-én, csütörtökön délelőtt.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara informatikai megoldásszállító partnereivel hosszú távú együttműködésében a hazai vállalkozások támogatása mellett kötelezte el magát. Feladatuknak tekintik, hogy megismertessék a magyar KKV (kis- és középvállalkozó) ügyfeleket azon pályázati lehetőséggel, mellyel modernizálhatják, produktívabbá, biztonságosabbá tehetik üzleti életüket.

Ennek a törekvésnek a jegyében rendezte meg a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan!" elnevezésű projekt záró-konferenciáját, amelyhez informatikai kiállítás is kapcsolódott.

A rendezvény lehetőséget teremtett a Bács-Kiskun megyei mikro-, kis- és középvállalkozásoknak arra, hogy elsajátítsák a naprakész üzleti infokommunikációs technológiákat (IKT), megismerkedhessenek a munkájukhoz szükséges informatikai eszközökkel, amelyekkel felzárkózhatnak az elektronikus gazdaságba.

Ez a program:

09:30 Informatikai fejlesztések európai uniós forrásból a Modern Vállalkozások Programja (GINOP 3.2.1.) segítségével. Előadó: Ballai Máté, Bács-Kiskun megyei IKT tanácsadó.

10:10 Hatékonyság növelő szoftveres megoldások. Előadó: Csikós György, VirtuálCom Szoftverház Kft.

10:25 CRM. Ügyfél? Érték! Előadó: Czernecki Péter, 10xONE Zrt.

11:45 A legfontosabb trendek az online világban, 2017-ben! Előadó: Papp Zsuzsanna, Marketing Menü Reklámügynökség.

12:05 Informatikai biztonság? Előadó: Hájer Csaba, Sicontact Kft., Eset Magyarország.

12:25 Út a vállalkozástól a digitális vállalkozásig! Előadó: Fekete Attila, Pro Cons Kft.

12:50 Vállalkozz digitálisan! Interaktív fórum, beszélgetés: Az Informatika vállalkozói szemmel. Főbb témák: Trendek, felhős kérdések, pályázat... Moderátor: Papp Zoltán, Bács-Kiskun megyei IKT tanácsadó.

Kövessen minket a Facebookon is!