Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. március 9. 20:13 | Szerző/forrás: keol.hu

Forbes sikersztorik a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában

Forbes sikersztorik a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában
Mercedes-Benz Hungária Kft. márciusban útra kelt a Forbes Magazinnal azért, hogy vidékre szállítsa a címlapos sikersztorikat. A roadshow kecskeméti állomásának helyszíne március 9-én, csütörtökön délután Kecskeméten a Mercedes-Benz gyár volt.

A gyárban rendezett programban a következők szerepeltek:

15.30-16.00: Címlapszori: Zsidai Roy gasztro-szakember és étterem-tulajdonos a magyar vendéglátásról és gasztronómiáról tartott előadást a családi hagyomány, és az üzleti hozzáállás tükrében. Az előadás címe ez volt: Miért egyre nagyobb üzlet a turisztika?

16.00-17.15: A résztvevők megtekintették a Mercedes-Benz gyárat.

17.30-17.50: Befektetés percek a Raiffeisen Bank vezető elemzőjével, Török Zoltánnal. Pénzügyi piacok áttekintése, aktualitások, befektetési tippek, víziók.

17.50-18.30: Kerekasztal beszélgetés „Hogy adták el a divatot akkor és most?" címmel. A résztvevők Pataki Ági egykori modell, Balázs-Béla díjas filmproducer és Lászlóffy Vivien, az ÁERON divatcég ügyvezető igazgatója voltak.

18.30-19.00 Szik Mátyás - Sommelier a 30 év alatti sikeres magyar fiatalok egyik prominens képviselője. A Sommelier szakma új örökös tagja, háromszoros magyar bajnok, aki a diplomáját történészként szerezte. Talán ezért is szeretné Magyarországot „visszarakni" a gasztrovilág térképére. Előadásának címe ez volt: Történelem a csúcsgasztronómia oltárán.

Kövessen minket a Facebookon is!