Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. március 21. 21:38 | Szerző/forrás: keol.hu

Világbajnokság résztvevője lehet a kecskeméti TST tánccsapata

Világbajnokság résztvevője lehet a kecskeméti TST tánccsapata
Március 18-án, szombaton vett részt a kecskeméti TST tánccsapata a Magyarországi Dance Star Táncversenyen, mely egyben a DanceStar World Finals 2017 Világbajnokság Magyarországi selejtezője volt. A versenyben a TST reborn team Felnőtt Formáció Kategóriában I. helyen végzett, és ezzel kvalifikálta magát a Világbajnokságra.

- Hatalmas lehetőség ez a számunkra - nyilatkozta hírportálunknak Váczi Nikolett az egyesület alapítója. - De sajnos a 30 fős csoport többsége nem úgy áll anyagilag, hogy az utazást, a nevezési díjat, a szállást csak úgy ki tudják fizetni. Hosszú évek óta táncolnak a gyerekek, heti 3 edzés mellett a verseny előtt minden nap, még hétvégén is edzettek, hogy a legjobb formájukat nyújthassák. Imádnak táncolni, és igazi kis baráti közösség lett ebből a formációból. Nagyon szeretnénk Kecskemét városát és Magyarországot képviselni a Világbajnokságon, az álmunk pedig az, hogy ott is dobogóra állhassanak.

A TST Növendékeiért Alapítvány ezért most nagy gyűjtésbe kezdett. Sok pici, sokra megy alapon. Bíznak abban, hogy sok jó és kedves ember és vállalkozás segíti őket az álmuk megvalósításában. Bármilyen segítséget elfogadnak: legyen az reklám, szponzorrációs ajánlat, ajándék, tánc-cipő, ruházat, illetve kiegészítők

IDE kattintva megtekinthetik, a TST reborn team örömét, amikor megtudták, hogy kategóriagyőztesek lettek és a Vilgbajnokság kapujában állnak. 

Kövessen minket a Facebookon is!