Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. március 22. 15:09 | Szerző/forrás: http://hiros.hu/

Géniusztól Veyronig – A minőség a régi, a vendéglátás vadonat új

Géniusztól Veyronig – A minőség a régi, a vendéglátás vadonat új
Igényes vendéglátóhellyel lett gazdagabb a kecskeméti belváros. A Veyron Ebédlő és Rendezvényház a déli menü-forgatag előtt és után családi vagy üzleti, társasági eseményeknek is helyszínt biztosít. Erről a helyről beszél most mindenki… Utánajártunk hát, hogy mi az összefüggés a volt Géniusz és az új Veyron között.

Kecskemét egyik legigényesebb helyeként emlékszünk a nemrég bezárt Géniusz Étteremre, amelynek jól összeszokott csapata profilt és helyszínt váltott nemrég. A vezetés, a szakácsok, a felszolgálók, újfajta vendéglátásba kezdtek a napokban: az eddig is sikeres, több száz fős külső nagyrendezvény-szolgáltatásukat, valamint 60-70 fős belső rendezvényeiket erősítik. Napi menüszolgáltatásukat sokan kedvelték eddig is, a színvonalat megtartva egyre szélesebb rétegeknek kínálnak egyedi választékot a Veyronban is.

– Amikor több mint tíz éve a Géniusszal elindultunk, akkor a menüre még egyáltalán nem volt igény – mondta lapunknak Molnár Éva, korábban a Géniusz Étterem, most pedig a Veyron Ebédlő és Rendezvényház társtulajdonosa. – Éttermünk és kávéházunk a modernitásával, minőségével találta meg saját szegmensét a piacon.  A berendezés, a miliő, az étlap, mind az exkluzivitást, színvonalat és frissességet sugározta. – hangsúlyozta. – Úgy érezzük, hogy ma a régi elvárásokhoz képest másra van szükség, ennek megfelelően fejlesztettük tovább a szolgáltatásunkat.

A megújuláshoz új helyszínt is választottak, a régi helytől és a városközponttól csupán pár perc sétányi távolságra. A minőség maradt, sőt: a rendőrség mögött található Veyron látványban, berendezésben is hozza azt a nívót, ami megfelel az új szolgáltatás elvárásainak.

– A Veyron név ezen a helyen már bejáratott volt – tette hozzá Molnár Éva –, tetszett is nekünk, így megtartottuk. A névváltás szimbolizálja a megújulást.

A név is változik tehát, a szolgáltatás is korszerűbb lett, de az igényességből nem engednek. A Géniusz évtizedes múltja, sikerei mögött rejlő tapasztalat mind megmaradt, hiszen változatlan stábbal veszik fel a munkát az új helyen is. A menüt ugyanazzal a szenvedéllyel készítik el nap, mint nap, amint az előző étteremben. Így a város színes menüpiacán a megfizethetőbb, de igényes éttermet jelenti majd a Veyron név. Minden hétköznap egy jó leves és kétféle második fogás közül választhatnak a vendégek. Az egyik általában valamilyen hagyományos étel, a másik pedig az újragondolt, reform, kímélő kategóriába tartozik. A menü ára 1250 forint, de ezért igazi különlegességet kap a vendég 11 és 15 óra között.

Az elegáns környezet minden igényt kielégít, az üzleti összejövetelektől a családi eseményekig Az elegáns környezet minden igényt kielégít, az üzleti összejövetelektől a családi eseményekig

A Veyronban a fennmaradó délelőtti és délutáni, valamint hétvégi „üzemidőben” rendkívül színes lehetőségek várják a vendégeket a különböző rendezvények, a családi, üzleti és társadalmi kategóriákban.

A hely kiváló, elegáns, előadásokhoz, prezentációkhoz a technikai háttér is biztosított. Ballagások, születésnapok, egyéb családi és baráti összejövetelek, üzleti reggelik, zártkörű vállalati partik, csapatépítők, kisebb konferenciák, partnertalálkozók, egyszeri vagy sorozatos civil szervezeti összejövetelek szervezésére 70 főig folyamatosan vállalkozik a Veyron Ebédlő és Rendezvényház. És a kulcs itt is a megfizethetőség. Legyen az svédasztalos üzleti találkozó vagy sültes-tálas családi összejövetel, a legjobb ár-érték arány várja a megrendelőt. A választék az egyszerűbbtől a legexkluzívabbig terjed, a hagyományos ízvilágtól, a legújabb gasztro-trendekig.

Persze a városban jól ismerik a csapatot, a legnagyobb cégeknek is rendszeresen szerveznek nagy eseményeket a rendezvényházon kívül is: nagy tapasztalatuk van a kétezer főig terjedő nagyvállalati partik, kitelepülések vendéglátói lebonyolításában, az eszközök, étel és személyzet biztosításában.

Ha ismerte a Géniuszt, nem fog csalódni a Veyronban. Ha nem, akkor pedig egy új minőségi élményben lesz része, ha kipróbálja valamelyik szolgáltatásukat.

Elérhetőségek
Keresse a Veyron Ebédlő és Rendezvényházat a Horog utca 9. szám alatt, menüjét a Facebookon, rendezvényajánlatait a veyronrendezveny.hu oldalon, de telefonon is minden kérdésre készséges választ adnak, úgy a (76) 497 668, mint a (20) 455 45 77-es számon. Látogassa meg, keresse fel, hívja őket, mihamarabb!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház