Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. március 24. 19:56 | Szerző/forrás: keol.hu

Szomszédvári derbi jön a Széktóiban

Szomszédvári derbi jön a Széktóiban
Szombaton ismét hazai környezetben lép pályára a Kecskeméti LC, és csapatunk egy szomszédvári rangadóval folytatja a szezont, hiszen ellenfelünk a Lajosmizsei VLC lesz.

A Lajosmizse a bajnokság újonca, és ha nem is hatalmas lépésekkel, de folyamatosan halad felfelé a tabellán. A mizseiek számítanak a megye I. döntetlen specialistájának, hiszen 8 alkalommal is ez az eredmény született meccseiken, így a kevésnek mondható 3 győzelem mellett is, stabil helyük van a középmezőny második felében. Tavasszal kifejezetten jó formában vannak, hiszen veretlenül készülnek a szombati rangadóra, a Harta és a Kecel elleni döntetlen mellett, legyőzték a Kunszállást, legutóbb pedig nagy meglepetésre a Kiskunhalast is. Mivel szomszédvári csatáról van szó, természetesen több helyi kötődésű játékos is szerepel náluk, például a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club két kiválósága, Móra Viktor és Kovács József is télen csatlakozott a kerethez.

A Kecskeméti LC szintén kitűnő formában várja a mérkőzést, hiszen utóbbi három találkozóján 16 gólt lőtt a csapat, a Baját 6-1-re, az Akasztót és a Jánoshalmát 5-0-ra vertük. A Lajosmizsét már csak formája miatt sem szabad lebecsülni, de intő jel kell legyen a tavalyi meccs is, amikor nagyon megdolgoztattak minket a 2-0-os győzelemért. Egy játékos biztosan hiányozni fog a múlt héthez képest, Petrics Branko ugyanis begyűjtötte 5. sárga lapját Jánoshalmán, így automatikusan ki kell hagynia egy meccset. A találkozó előtt Selyem Zsolttal készítettünk interjút, aki így várja a mérkőzést:

„Törekszem arra, hogy gólt, esetleg gólokat lőjek. Igyekszem most is a legjobb formámat hozni! Biztos vagyok benne, hogy a Lajosmizse mindent meg fog tenni, hogy ne legyen könnyű dolgunk. Fontos, hogy gyorsan megszerezzük a vezetést, és szerintem egy jó iramú, pörgős meccset játszunk majd szombaton."

A mérkőzésre most is 500 forintos egységáron lehet megvásárolni a jegyeket a pénztárakban, a 14 éven aluliaknak szokás szerint ingyenes a belépés.

Kecskeméti LC - Lajosmizsei VLC

Megyei I. 20. forduló, Széktói Stadion

2017.03.25. (szombat), 15:00

Játékvezetők: Bárth Gábor (Farkas László, Farkas Attila

Kövessen minket a Facebookon is!