Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. március 24. 19:59 | Szerző/forrás: hiros.hu

Kovács KOKO István a Kölcsey Körben

Kovács KOKO István a Kölcsey Körben
Kovács „KOKO" István olimpiai és profi világbajnok boxolót látta vendégül a Kölcsey Kör kecskeméti tagozata csütörtökön este. A pódium-beszélgetésen mindenki bátran kérdezhetett, és nem egy titokra is fény derült a sportoló életével kapcsolatban. (Fotó: Ripost)

- Bevallom őszintén a keresztszemes hímzéssel is megpróbálkoztam. Abban azért jó voltam, de éreztem, hogy ez nem lehet egy életcél - mondta Kovács „KOKO" István olimpiai és profi világbajnok boxoló a Kölcsey Kör vendégeként.

- Igenis érdemes küzdeni, igenis érdemes célokat kitűzni az embernek maga elé. Nincs lehetetlen. Mindent, de mindent meg lehet valósítani. Az én példám is mutatja, a szlogenem is az, hogy „Olyannak lenni, mint bárki más, olyat tenni, mint senki más!". Tényleg ez történt velem, és ennek a történetnek én aktív részese voltam. Én alakítottam. Minden, ami történik velem, abban nekem súlyos szerepem van - emelte ki az egykori bokszoló.

Kovács Istvánt egy egész ország boxolóként ismerte meg. Az egykori élsportoló ma már sportdiplomáciai feladatokat is ellát. A jövőben pedig nem csak a profi öklözőknek, de az amatőröknek is szeretne segíteni. Alapvetően nehéz azonban megmondani ma már, hogy pontosan ki is „KOKO".

- Még mindig aktív élsportoló vagyok. De úgy összességében számomra is megfoghatatlan, hogy mivel foglalkozom, vagy mit csinálok, mert a média tevékenységem is hiszen az M4 Sport-on, az Ozone Network-ön vagy a Prestige Sport magazinba rendszeresen megjelenek és dolgozok. Emellett az üzleti életben is vannak érdekeltségeim - hangsúlyozta az olimpiai és profi világbajnok boxoló

A kecskeméti Kölcsey Kör ismét jól választott. Érdekes beszélgetőpartnert sikerült meghívnia 27. alkalommal is a lelkes szervező gárdának. A vendégek szervezésében Lezsák Sándor a Nemzeti fórum elnöke, a Magyar Országgyűlés alelnöke nyújt komoly támogatást, így nem véletlen, hogy 27. alkalommal is egy igazi klasszis látogatott el Kecskemétre.

Kövessen minket a Facebookon is!