Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. március 27. 20:14 | Szerző/forrás: keol.hu

Kvassay Jenő Emlékérmet vehetett át Szigeti Tibor

Kvassay Jenő Emlékérmet vehetett át Szigeti Tibor
Elismeréseket adtak át a Víz Világnapján a Belügyminisztériumban. A rendezvényen Szigeti Tibor, a BÁCSVÍZ Zrt. nyugalmazott szolgáltatási vezérigazgató-helyettese Kvassay Jenő Emlékérmet vehetett át.

A Kvassay Jenő Emlékérem a vízügyi szakterületen huzamosabb időszakon keresztül végzett magas színvonalú, kiemelkedően eredményes munka elismerésére adományozható belügyminiszteri kitüntetés.

Szigeti Tibor, a BÁCSVÍZ Zrt. nyugalmazott szolgáltatási vezérigazgató-helyettese 42 éven át tevékenykedett a vízügyi és víziközmű ágazat szolgálatában kiemelkedő színvonalon és nagy odaadással. A Magyar Víziközmű Szövetség Műszaki Bizottságának tagjaként több cikluson keresztül segítette széles körben elismert tudásával és példaértékű munkájával a hazai víziközmű rendszerek műszaki színvonalának fejlesztését. A szakmai közösség és tudásmegosztás iránt elkötelezett szakember a Magyar Hidrológiai Társaság megyei alelnökeként a víziközmű tagozat létrehozásában is aktív szerepet vállalt. Szakmánk iránti elkötelezettsége, kitartása és az ágazat szolgálatában végzett több évtizedes munkája példamutató.

Kövessen minket a Facebookon is!