Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. április 3. 21:24 | Szerző/forrás: keol.hu

Képzőművészeti alkotótábor névadó szponzora lesz a Phoenix Mecano Kecskemét Kft

Képzőművészeti alkotótábor névadó szponzora lesz a Phoenix Mecano Kecskemét Kft
A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. felvállalta a Máriakéménden, kecskeméti középiskolások és művésztanárok részvételével megvalósuló képzőművészeti alkotótábor névadó szponzori teendőit. Az erről szóló együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására sajtótájékoztató keretén belül kerül sor 2017. április 5-én, szerdán, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. Irodaházában.

A sajtótájékoztató résztvevői lesznek:

• Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere

• Dr. Nagy Zoltán, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. ügyvezető igazgatója

• Farkas László művésztanár, a Phoenix Mecano Művésztelep vezetője

Háttér:

A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. ezúttal ismét ékes bizonyítékát adta Kecskemét iránti elkötelezettségének. A cég közismerten élen jár a megyeszékhely kulturális életének támogatásában, számos közéleti esemény mecénása. A vállalat társadalmi felelősségvállalásának legújabb megnyilvánulása, hogy névadó szponzorként felajánlotta támogatását a kecskeméti középiskolás diákokból és művésztanárokból álló közösség máriakéméndi alkotó munkájához. Egy kiállítás keretén belül pedig elérhetővé teszi a táborban készült alkotásokat a művészet iránt érdeklődők számára.

A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. fontos törekvése a hozzáadott érték növelése, a hírnév építése, a versenyképesség megőrzése a hazai illetve a világpiacokon. A vállalat vezetése emellett kellő érzékenységet tanúsít a környezetével szemben, odafigyel az oktatási és kulturális intézmények, művészeti és tudományos műhelyek munkájára, tevékenységére.

A máriakéméndi tábor az együttműködésnek köszönhetően az idén Phoenix Mecano Művésztelepként dolgozhat az idilli környezetben.

Kövessen minket a Facebookon is!