Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2017. április 13. 20:32

Jogerős! Döntött a bíróság a "Vallásgyalázás abortusztablettával" ügyben

Jogerős! Döntött a bíróság a "Vallásgyalázás abortusztablettával" ügyben
A Fővárosi Ítélőtábla másodfokon jogerős ítéletében helyt adott barátainknak a „Vallásgyalázás abortusztablettával” ügyben! A vallásgyalázásban részt vevők megsértették a keresztény közösség tagjainak emberi méltóságát, mivel számunkra Jézus Krisztus a legfontosabb, legszentebb személy.

Több mint 12 000 magyar ember emelte föl a szavát a keresztény közösséget nagy nyilvánosság előtt súlyosan sértő megnyilvánulás kapcsán, és csatlakozott a napra pontosan egy éve indított petícióhoz, arra kérve a a budapesti Lengyel Nagykövetség előtt előadott abortuszpárti és vallásgyalázó akció résztvevőit, hogykérjenek bocsánatot. A püspöki ruhába öltözött férfi ABORTUSZTABLETTA feliratú zacskóból osztotta ki a résztvevőknek az „abortusztablettákat”, minden egyes tablettára kijelentve, hogy „Krisztus teste”, sok ezer keresztény embert sértve meg ezzel.

Mivel Jézus Krisztus a keresztények számára magát az Életet jelenti, a katolikus tanítás szerint a Szentostyában maga Jézus van jelen, és az Úrvacsorában a protestánsok is Jézusra emlékeznek, az akció résztvevői magát Jézust azonosították a halált hozó abortusztablettával, meggyalázva ezzel a keresztények hitét és méltóságát.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház