Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. április 20. 21:31 | Szerző/forrás: keol.hu

Helvécián is beindul az ovifoci

Helvécián is beindul az ovifoci
A Kecskeméttel szomszédos településen az SC Hírös-Ép edzőinek segítségével kaphatják majd meg a fiatalok a megfelelő alapokat.

- Megkereste egyesületünket a helvéciai polgármester úr, hogy segítsük labdarúgó egyesületük munkáját szakmailag - mondta Kovrig Ákos sportigazgató. - Úgy gondoltuk, hogy a lépcsőfokokat betartva járunk majd el, és elindulunk az ovifoci irányába. Eddig két helvéciai óvodában tartottunk szülői értekezletet, és a visszajelzések egyelőre pozitívak, mind a szülők, mind az óvodai munkatársak részéről. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a községben igény mutatkozik arra, hogy minőségi futballedzéseken vehessenek részt az ott élő gyerekek, így a terveink szerint április végén tartunk egy próbaedzést.

A foglalkozás célja az lesz, hogy bemutassa az ovifoci korosztályos sajátosságait, szépségeit a remélhetőleg szép számban megjelenő gyerekeknek úgy, hogy vidáman és mosolygósan, jó élményekkel telve menjenek haza. A hosszú távú együttműködés reményében ezúton is szeretnénk megköszönni Balogh Károly polgármester úrnak a lehetőséget, és Amreinné Orbán Gabriella óvodavezetőnek a meghívást.

Kövessen minket a Facebookon is!