Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. április 24. 22:16 | Szerző/forrás: keol.hu

Pályakezdő mérnököket keres a MÁV-csoport a kecskeméti egyetem keddi állásbörzéjén

Pályakezdő mérnököket keres a MÁV-csoport a kecskeméti egyetem keddi állásbörzéjén
Közlekedés-, villamos-, gépész-, építész- és építőmérnököket keres pályakezdő diplomás programjába a nemzeti vasúttársaság a Pallasz Athéné Egyetem XX. Állásbörzéjén, amelyet április 25-én, kedden rendeznek meg Kecskeméten.

Első alkalommal vesz részt a MÁV-csoport a Pallasz Athéné Egyetem állásbörzéjén, amelyet XX. alkalommal rendeznek meg idén, április 25-én, Kecskeméten. Közel hatvan kiállító több száz négyzetméteren várja majd az egyetemi hallgatókat és a látogatókat a Törös Olga Sportcsarnokban 9 és 16 óra között. A vasúttársaságot a 44. standon találhatják meg az érdeklődők, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre. A rendezvény kiemelt támogatójának számító MÁV-csoport a börzén elsősorban pályakezdő diplomás programjába keres tanulmányaikat idén befejező közlekedés-, villamos-, gépész-, építész- és építőmérnököket, számukra szakdolgozat-írási lehetőséget, szakmai gyakorlati helyet, valamint ösztöndíjat is kínál.

A MÁV-csoport hosszú távon számít munkatársaira, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatja. Dolgozóinak több évre szóló bérnövekedést és számos béren kívüli juttatást kínál, egyes vállalatainál utazási kedvezményt és egészségmegőrző programot is nyújt. Leendő munkavállalóinak, felsőfokú iskolai végzettséget igénylő munkakörökben - az előírásoknak megfelelő - főiskolai diploma esetén havi 270 ezer, egyetemi diploma esetén havi 300 ezer forintos „diplomás minimálbért" ajánl.

Kövessen minket a Facebookon is!