Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. május 3. 19:30 | Szerző/forrás: keol.hu

Adományboltot nyit a Védőháló Karitatív Egyesület

Képgaléria
Adományboltot nyit a Védőháló Karitatív Egyesület
A Védőháló Karitatív Egyesület, miután saját működését céljaihoz és szellemiségéhez méltón megfelelően rendezte, örömmel értesíti a lakosságot, hogy 2017. május 6-án szombaton, 9 órakor megnyitja Adományboltját a 6000 Kecskemét, Zápolya János u. 8. szám alatt.

Hírportálunkhoz eljuttatott közleményükben ezt írták:

"Célunk, az olyan nehéz helyzetbe került, szegénységben élők támogatása, akik önmaguk erejéből nem tudják megoldani gondjaikat. Egyesületünkben olyan emberek dolgoznak önkéntesen, akik tenni akarnak azért, hogy ez a világ jobb hely legyen mindenki számára. Sokfélék vagyunk, hétköznapokon az élet különböző területein dolgozunk, de összeköt minket a gondolat, mely szerint kötelességünk segíteni a hátrányos helyzetben élő embereknek, családoknak, gyermekeknek. Az Adományboltunkból származó bevétel is elsősorban ezt a célt szolgálja. Azokat a dolgokat tudjuk így megvenni, melyek felajánlásként nem érkeztek, de nagy szüksége van rá a hozzánk forduló családoknak. Működésünk elmúl két éve alatt több mint háromszáz családnak tudtunk így segítséget nyújtani.

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki fontosnak érzi a nehéz helyzetbe került családok támogatását, környezetünk védelmét, szeretne barátságos környezetben olcsón vásárolni, különleges ritkaságokra lelni!"

Kövessen minket a Facebookon is!