Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. május 23. 19:38 | Szerző/forrás: keol.hu

Szeméthegyek - Látványosan csődöt mondott a lomtalanítás Kecskemét-Ballószögben

Szeméthegyek - Látványosan csődöt mondott a lomtalanítás Kecskemét-Ballószögben
Őszintén felháborodtak a Kecskemét-Ballószögben lakók. Komolyan vették ugyanis a Városgazdasági Nonprofit Kft. közleményét, mely szerint pénteken és szombaton lomtalanítás lesz náluk is azoknál, akik szolgáltatói szerződéssel rendelkeznek. Ma már tudják, hogy hibáztak: nem kellett volna mindent elhinniük a cégnek...

Szeméthegyeket kerülgetnek péntek reggel óta egy dűlőben. Ott, ahol korábban még arra is különös gonddal vigyáztak az ott lakók, hogy ne tegyen le senki illegálisan szemetet a környezetükön. Most viszont pont ők szemeteltek a Városgazdasági Nonprofit Kft. "felbujtására".

- Én tényleg elhittem, amit a lomtalanítás kapcsán a Városgazdasági Nonprofit Kft üzent, hogy pénteken és szombaton elviszik tőlünk a lomot. Pénteken kora hajnalban felkeltem, kitettem mindent. Azért siettem, hogy utólag ne vesse a szememre a cég, hogy már későn tettem ki a lomjaimat, és akkorra már elment a teherautójuk... - panaszolta a keol.hu-nak egy ott lakó.

A külterületi lakók azonban csalódtak. Sem pénteken, sem szombaton, sem vasárnap, sem hétfőn, de még egyelőre kedden sem járt arra egy árva kukásautó sem. Fotóink (lent) kedden reggel készültek, de sajnos még akkor is a péntek reggeli helyzetet mutatták.

Cikkünk nyomán - néhány hozzászólás a Facebookon. Melyekből kiderül, hogy városszerte gondok vannak a lomtalanítással:

Márti: Széchenyiben elvitték a 3/4 részét, gondoltuk visszajönnek a többiért. Tegnap estig nem sikerült. Kíváncsi vagyok, mikorra tűnik el.

Ági: Úrihegyben ugyanez a helyzet! Szemetes autó péntek reggel óta még nem járt arra!

Róbert: Ma reggel Széchenyi lóverseny utcán 07 óra körül elvitték...

Kitti: Belváros is mindenhol tele van szeméttel! 

István: Széchenyiben is sikerült egy szeméttelepet létrehozni.

András: Bethlen város is szemetes...

Ági: Március 15-e utcán is ma, azaz kedden reggel vitték el a nagy halom szemetet.

Szilvia: Akadémia körúti játszótér szélén egy nagy terület tele van törött üveggel, törmelékekkel és egy kb 70x50-es lyuk tátong a járda közepén, a teherautó súlya alatt beszakadt...egy padot is sikerült széttörni.

Éva: A Széchenyi városban is.....

Ági: Március 15-e utcán is ma, azaz kedden reggel vitték el a nagy halom szemetet.

Zsuzsanna: Kedden de elvitték a Márihegyből is .

Kövessen minket a Facebookon is!