Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. május 23. 19:53 | Szerző/forrás: keol.hu

Szerdáig jelentkezhetnek a főzők a VI. Kakasfőző Fesztiválra

Képgaléria
Szerdáig jelentkezhetnek a főzők a VI. Kakasfőző Fesztiválra
Hatodik alkalommal rendezi meg Kecskeméten a Kakasfőző Fesztivált és az Alsószéktói Családi Napot a Chicken Food Kft. az alsószéktói részönkormányzattal közösen. (A fotó a 2015-ös fesztiválon készült)

A Kakasfőző Fesztiválhoz - immár hagyományosan - ezúttal is a Chicken Food Kft adja a versenyző csapatoknak ingyen a kakasokat. A főzők számára a nevezési határidő május 24. szerda

A program helyszíne szokásosan a kecskeméti Melinda Park lesz, az időpontja pedig május 27, szombat. A megye legrangosabb kakasfőző fesztiválja reggel 8 órakor kezdődik, és 22 óráig lesznek folyamatosak a programok.

A Chicken Food Kft-nél a szervezők idén is legalább száz főző csapatra számítanak. Héjjas János hírportálunknak elmondta, hogy azért, hogy ne legyenek visszaélések az ingyen kakasokkal, a korábban bevált módszert alkalmazzák. Eszerint a versenyen indulók megvásárolják a kakast a Chicken Food Kft valamelyik boltjában - Kecskeméten a Batthyány u. 16., Petőfi Sándor u. 6., Luther udvar, Március 15. u. 3-5., Rózsavölgyi tér 20. (Vacsi-köz), Budai u. 3., továbbá Kiskunfélegyházán Deák Ferenc u. 2. - majd a blokkot igazoltatják a verseny helyszínén, május 27-én. Ahol lebélyegzik ezt, és az így érvényesített blokkal a következő napokban ingyen vásárolhatnak bármit a Chicken Food Kft üzleteiben, a blokkon szereplő értékhatárig.

Kövessen minket a Facebookon is!