Július 21. vasárnap, Dániel, Daniella
Hírek, események 2017. május 30. 13:17

Holnap kezdődik az ország legnagyobb agrárexpója - Készül az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow

Képgaléria
Holnap kezdődik az ország legnagyobb agrárexpója - Készül az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow
Szerdán kezdődik az ország legnagyobb agrárexpója, az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva. Már megérkezett a közel 100 kiállító, akik a hazai agrárgépszektor teljes kínálatát, mintegy 300 gépet mutatnak be az érdeklődőknek. A MEGFOSZ és a NAK által közösen szervezett rendezvény különlegessége, hogy a legújabb agrártechnológiákat és gépcsodákat idén bárki szabadon kipróbálhatja működés közben is.

Az ország legnagyobb, interaktív agrárfesztiválja közel 50 focipályányi területen épül: itt vonultatják fel az összesen 500 tonnányi, közel egy milliárd forint összértékű agrárgépeket, melyeket ilyen számban most először mutatnak be szántóföldi környezetben.  A növénybemutatókhoz már hónapokkal korábban elvetették a magokat a demoparcellákban, és a rendezvény központi programja, a permetezési bemutató próbapályáin is az utolsó simításokat végzik a szervezők.

A rendezvény egyszerre szakmai és családi program: amíg a gazdáknak agrárkonferenciát szerveznek, addig a nagyközönségnek Big Foot bemutatóval és agárversennyel készülnek. Az esemény első napján fellép a népszerű humorista,  TraBarna is, egy egyedi, agrár témájú műsorral.

Kövessen minket a Facebookon is!